Kontakt og samarbejder

Landskabstegnestuen LØN

v. Julie Bjergbakke

landskabsarkitekt maa, mdl

jb@landskabstegnestuenlon.dk

tlf.: +45 8682 3315

mobil: +45 25 70 70 38

 

cvr.: 1989 4789

Landskabstegnestuen LØN

 

Tegnestuen har et uformelt samarbejde med anlægsgartnere i Midtjylland og formidler gerne kontakt, så en haveplan kan blive fulgt til dørs med en professionel udførelse.

Kontakt f.eks.: www.gardenworks.dk, www.buus-ag.dk

 

Står du også overfor byggeopgaver (ombygning, tilbygning, nybygning), så har tegnestuen samarbejde med kimthorsellarchitects. Tegnestuerne samarbejdede i januar 2015 om et konkurrencebidrag.

Kontakt: www.kimthorsell.dk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I forbindelse med OPI-samarbejde udført for Silkeborg Kommune har tegnestuen flg. kontakter: IBF betonvarer (belægning, særligt nedsivningsegnede belægninger), Mattle Natur og Miljø ApS (import af materialer til have og anlæg), Genvand (genanvendelse af regnvand) samt Naturplan (havedamme og formidling).

 

I forbindelse med udbydelse af servicepakker under Aarhus Vand for beboere i området Risvangen/Vorrevangen samarbejder tegnestuen med: uderum.nu (landskabsarkitekter med speciale i LAR), GEUS (udførelse af nedsivningstests), Buus Anlægsgartnere A/S (udførelse af LAR anlæg samt anlægsarbejde i øvrigt).

 

Januar 2013 indledte tegnestuen et uformelt samarbejde med Tegnestuen Havestuen. Et samarbejde som siden førte til overtagelse af kontrakt vedr. boligområdet Tangsøparken ved Hammerum i Herning Kommune. Tidligere indehaver af Tegnestuen Havestuen fungerer som ekstern konsulent/mentor på denne kontrakt.

 

Tegnestuen har desuden et uformelt samarbejde med Arkitektfirmaet Gorm Nielsen maa i Århus. I 2013 bl.a. omkring udarbejdelse af udbudsmateriale vedr. til- og ombygning af skole i Frederikssund Kommune.

Til højre kan du se nærmere på tegnestuernes konkurrencebidrag vedr. pavillon til Gl. Holtegaard.

Professionelt – hele vejen

Landskabstegnestuen LØN, v. Julie Bjergbakke maa, mdl, jb@landskabstegnestuenlon.dk, +45 86823315, +45 25707038